Followers

nuffnang

Dr Badrul Amin

halwa kalbu

halwa kalbu

Saturday, 19 March 2011

100th Follower + Header Bikin Sendiri, Ok tak?

bismillahirrahmanirrahim...
Alhamdulillah.... semalam tepat jam 1:00 petang dah mencapai 100 follower. Tapi apa kelebihannya??hurmm...entahla.
Tapi nombor dia cantikkan??Yang seronoknya sebab nombor cantik kot. Dah lama hajat di hati nak jadi follower yang ke ratus-ratus sombedy...tak tercapai lagi.Huhu..
Sedikit sebanyak tentang follower bertuah dapat nombor cantik ni>>
Nama diberi Junaidah, telah berkahwin, dan punya dua orang anak. Menetap di Temerloh Pahang, tapi berulang-alik ke tempat kerja di Maran. Baru sahaja mempunyai blog Februari lepas. Pemilik blog Puteri Salju ini menerima tempahan membuat kek, coklat, cupcakes, doorgift, frozen food, jeli kelapa, dan muffin. Waah...kenyang!tengok nama je baru..bolehla order ye tak?InsyaAllah, one day nanti kak Junaidah ek?

Kalau orang yang rajin datang blog ni mesti perasan kat atas nun dah ade header. Apa pendapat pembaca budiman, gentleman and toughwomen sekalian?? Ok ke k.o?
Sebenarnya buat sendiri je tu. Nak harap orang, siapakah yang sudi?Jeles jugak tengok blog orang lain cantikje header diorang...

Sekadar percubaan pertama. Sila komen ye..


2 comments:

Sekamar Rindu said...

salam....

header yang sangat cool...cantik..

anaMuslimah said...

terima kasih encik Sk, terima kasih!

There was an error in this gadget