Followers

nuffnang

Dr Badrul Amin

halwa kalbu

halwa kalbu

Wednesday, 16 March 2011

Group Blogger Pahang

Bismillahirrahmanirrahim..
Tertarik dengan segmen abang Ben, 
kemudian Tok Esah  pula buat page untuk blogger Terengganu di muka buku
jadi saye pun terfikir untuk buat untuk blogger Pahang pula
 sebab memang dah lama cari tapi takde pun. 
yang ada hanyalah blogspot>> bloggerpahang.blogspot.com 
so here it is BLOGGER PAHANG
do join ok!
wassalam

psst::hanya untuk warga Pahang atau yang berkaitan .^_^.

4 comments:

Puteri Salju said...

salam.. tumpang lalu.. saja jenguk blogger pahang... tepat jam 1.00pm harini saya jadi follower awk yg ke-100..

jgn lupa jenguk2 di blog saya yer... TQ (^__^)

http://puterisalju122.blogspot.com

Faris Adli said...

salam..saya follower 101. group blogger johor takde ke? saya orang johor

anaMuslimah said...

terima kasih buat kalian bdua...faris, kalau takde, awak la buat...sy buat pn sbb pahang takde....sy boleh je buat sbb mmg belajar kat johor..huhu

Anonymous said...

salam
nak beli baju2 sukan mcm jersi bola(malaysia, baju training malaysia, jersi liga epropah n etc.) yg murah, datang tgk kat blog saya

tq..

http://fssportshop.blogspot.com/

There was an error in this gadget