Followers

nuffnang

Thursday, 30 December 2010

oh Laser..


Ini berlaku semasa perlawanan Malaysia di Indonesia pada peringkat kumpulan..

mungkinkah salah satu sebab Malaysia bolos 5-1??


berikut adalah komen-komen terhadap video tersebut

-suda sudah ! stop it. kedua dua negara sama sahaja. apa pun. di perlwan di indonesia nanti tiada yg main kotor. main sejujur yg mungkin. insyallah kalau benar. akn dipihak yg benar. ALLAH maha adil.


-MAAF YA MALAYSIA. SEMOGA TIDAK TERULANG KEMBALI


-I'm Indonesian. I congratulate Malaysian team for being amazing in the final matches. Personally, i admire Noorshahrul and Safee. They're both incredible strikers. Great skill! And about the laser beam, if these are true, jika saya tahu, saya akan patahkan tangan orang ni. This is a beautiful game. Hentikan curang dan makian yg tak ada hubungan dengan sport ini! Again, selamat utk Malaysia! Kalian benar2 hebat!!


-sepatutnya malaysia pasti terganggu kerana sewaktu malaysia rancak menyerang pengadil hentikan perlawanan.....tetapi knp malaysia boleh score....indonesia pun menyerang juga lepas tu. dan masukkan pemain gantian.....tetapi knp tidak boleh score.....sbb pertahanan malaysia bermain dgn baik......klu indon score 5 pasti indon menang....mana ada pancaran laser ke atas penyerang....jadi siapa yang harus dipersalahkan penyerang atau keeper indonesia....?

No comments: