Followers

nuffnang

Dr Badrul Amin

halwa kalbu

halwa kalbu

Monday, 9 January 2012

"Segmen Mencari Bloglist 2012".

Salam, saya nak join bloglist dan saya nak ajak rakan2 join juga ;-)
ofkoslah ada syaratnya kan ? lets read

Cara nye :
Jadi Pengikut/Follower blog ini
Buat Entri Dengan Tajuk "Segmen Mencari Bloglist 2012".
Letak Banner didalam entri dan link kan ke entri tersebut semula.
Tag kan kepada 2 orang rakan blogger anda.
Tinggalkan link entri anda dibahagian komen entri tersebut...
 
ok? dan saya nak tag sis Nameeincik reza al razi ;-)


12 comments:

reza al-razi said...

segmen ni sape yg anjurkan sbenarnye..? x de plak link.. sori la, busy.. tkut x smpt plak nk join.. huhu..

anaMuslimah said...

kalau awak klik kat tajuk tu dia akan linkkan ke post tuan punya blog..tak msuk pn tak pe;-)

iLiAiSyAhkaDir said...

Singgah sini dari segmen yang sama.. jOm singgah my blog juga =) if sudi dan berminat boleh Lah follow =)nice blog.. simple and laju jer loading

iliaisy.blogspot.com

Cda CdOot said...

Senyum sini !! ^_-

http://gadislollipops.blogspot.com/2012/01/segmen-mencari-bloglist-2012.html

cik ara said...

singgah n folow.

http://cik-ara.blogspot.com/2012/01/segmen-mencari-bloglist-2012.html

Izz Faizah said...

dr segmen yg sama

http://izzcikcokelat.blogspot.com/

Pinkyz Ladies said...

singgah n follow awak

http://pinkyzladies.blogspot.com/2012/01/segmen-mencari-bloglist-2012.html

chea said...

dari segmen yang sama


http://chea94.blogspot.com/2012/01/segmen-mencari-bloglist-2012.html

cikladybird said...

dtg dr segmen yg sama..
follow you~~

ct kamil said...

jalan2 sini sambil folow dr segmen :)

CikFi said...

datang dr segmen yang sama =)
follow you.~~

http://hatinufid.blogspot.com/2012/01/segmen-mencari-bloglist-2012.html?showComment=1326474316151#c8633417626945760294

Nurul Aisyah said...

klik sini

http://tiniersakura.blogspot.com/2012/01/segmen-mencari-bloglist-2012.html#comment-form

There was an error in this gadget